Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.centre-univ-mila.dz/jspui/handle/123456789/1292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | أسامة, بودن, تيعوينين إبراهيم | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-11T09:34:33Z | - |
dc.date.available | 2021-11-11T09:34:33Z | - |
dc.date.issued | 2021-09 | - |
dc.identifier.citation | تخصص: أدب جزائري | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.centre-univ-mila.dz/jspui/handle/123456789/1292 | - |
dc.description | Like all studies in the field of cultural criticism that is concerned with the discovery of implicit cultural patterns and their study in their cultural, social, political and historical contexts, this study, tagged with the title “Cultural Patterns in the Novel of Zanbayeh” by Liamin Ben Toumi, was an attempt to search and explore behind the aesthetic art in order to extract patterns that give the novel a cultural dimension that increases the Its value as a literary text capable of representing and simulating reality and delving into its various issues and fields | en_US |
dc.description.abstract | ككل الد ا رسات في مجال النقد الثقافي الذي يهتم باكتشاف الأنساق الثقافية المضمرة ود ا رستها في سياقاتها الثقافية والاجتماعية والسياسية والتاريخية، كانت د راستنا هذه الموسومة بعنوان '' الأنساق الثقافية في رواية زنباية'' لليامين بن تومي محاولة للبحث والتنقيب خلف الفني الجمالي بغية استخ ا رج انساق تعطي الرواية بعدا ثقافيا يزيد من قيمتها كنص أدبي قادر على تمثيل ومحاكاة الواقع والخوض في مختلف قضاياه وميادينه. | en_US |
dc.language.iso | ar | en_US |
dc.publisher | university center of abdalhafid boussouf - MILA | en_US |
dc.title | الأنساق الثقافية في رواية ''زنباية'' ل: اليامين بن تومي | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Arabic language and literature |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
الأنساق الثقافية في رواية زنباية لليامين بن تومي.pdf | 3,19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.